U bent hier: Home

IZZ Kortlopende Reisverzekering

Net als IZA is de kortlopende reisverzekering van IZZ een speciale, die verbonden kan worden aan een IZZ zorgverzekering, die in principe bedoeld is voor zorgmedewerkers. Hierdoor bent u beschermd tegen dubbele verzekering van ziektekosten. Premies worden laaggehouden omdat IZZ samenwerkt met Coöperatie VGZ, een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Voor direct online af te sluiten van 1 type reisverzekering (B) word u doorgesluisd naar een vragenlijst van reisverzekeraar Allianz Global Assistance (Independer score 8,3; Keurmerk Klantgericht Verzekeren). Ook IZZ verzekert kinderen tot 5 jaar gratis mee en heeft een alarmcentrale die 24 uur open is.

Bijzonderheden en voorwaarden

Opvallend bij IZZ is dat de informatie op de pagina kortlopende verzekering beperkt is gehouden tot een overzicht van de vier typen verzekeringen:

  • Combinatie A voor een goede basisdekking, maar wél met eigen risico en lagere uitkeringen voor duurdere bagagespullen. Deze verzekering heeft een maximum voor dokters- en ziekenhuiskosten.
  • Combinatie B heeft behalve de basisdekking geen eigen risico op schade of verlies van reisbagage, hogere vergoedingen en verzekering voor noodhulp, medische hulp en reisongevallen op basis van de kostprijs.
  • Combinatie C komt in grote lijnen overeen met combinatie B, met echter nog hogere dekkingen voor kostbare bagage.
  • Afgezien van de combinaties A,B en C voor Europa en Werelddekking, heeft IZZ ook een speciale, goede Nederlanddekking.
  • Voor alle typen behalve Combinatie B en voor vragen dient u contact op te nemen met de klantenservice.